PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

VAFĂ MAȘINI EPOCĂ

VAFĂ MAȘINI EPOCĂ
Click pentru mărire
Preţ:(include TVA) 9,15 lei
Stoc: În Stoc
Cod: J90094
Rating Mediu: Fără Rating

Cantitate: Adăugare în Coş
(Comanda maximă este de 6 unități)

Vafă comestibilă imprimată cu o mașină epocă, amintire a filmelor cu gangsteri și a unor străzi mai puțin aglomerate!

Alege o vafă disc ca cea mai accesibilă şi simplă soluţie pentru decorarea unui tort mai deosebit!

Un tort decorat cu o vafă în format disc cu diametrul de 19 cm cântăreşte de regulă 2 kg, ceea ce înseamnă minim 15 porţii de tort!

Pentru înviorarea culorilor de pe vafă îţi recomandăm folosirea de gel rece neutru, pe care îl vei întinde cu o spatulă într-o peliculă fină sub vafă, înaintea aplicării pe tort (blat sau cremă) dar şi deasupra pe vafă, pentru înviorarea culorilor.

Hârtia de vafă este comestibilă şi este imprimată cu cerneală alimentară. Vafa este ambalată într-o folie de polipropilenă igienică.

Acest produs este comestibil (vafa are consistenţa şi gustul foii de napolitană) iar termenul de valabilitate este de minim 12 luni de la data cumpărării. Cerneala alimentară conţine coloranţi azoici.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.

Sperăm că acest produs vă ajută să realizați și/sau să decorați un tort, o prăjitură, brioșă sau cupă de înghețată super!
Vă invităm să vedeți și alte produse din magazinul nostru: soluții la cheie pentru decorarea rapidă a unui tort, lumânări aniversare, lumânări cifră, lumânări muzicale și multe alte lumânări, seturi decor cu jucării, decoruri plastic și vafă imprimată, un adevărat univers de vafe imprimate, cu cele mai cunoscute personaje din desene animate, filme dar și vafe imprimate pentru diverse ocazii aniversare (absolvire, majorat, vârstă, ziua îndrăgostiților, ziua mamei, etc.), ornamentul mirilor și alte decoruri pentru cea mai frumoasă nuntă, decoruri pentru botezul micuțului sau micuței tale sau flori tort și frunze realizate din marțipan, zahăr, icing, vafă sau pastillage. De asemenea, bucurați-vă de o paletă largă de baroturi și topping-uri, cu care veți decora haios sau elegant tortul, prăjitura sau cupa de înghețată realizată - baroturi realizate din zahăr sau ciocolată. Vă invităm să vă personalizați ciocolata cu ajutorul foilor de chocotransfer, benzilor laterale chocotransfer sau diverselor șabloane pentru ciocolată. Figurinele din marțipan veritabil, zahăr și icing realizate manual și cu multă măiestrie decorează orice tort hazliu. Pentru cofetarii amatori dar și cei profesioniști, am pus la dispoziție materii prime de calitate cum ar fi marțipan veritabil, pastă icing sau gel rece. O petrecere cu copii în jurul tortului aniversar poate fi și mai reușită folosind decoruri din plastic care se pot da cadou micuților, aceștia rămânând cu o mică amintire! Cofetarii amatori și profesioniști pot deveni mai productivi și mai mulțumiți de rezultatul propriei munci folosind poșuri (poche-uri) de unică sau îndelungată folosință, truse decorare de start și truse complete, tăvi și dantele tort.