PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

Termeni și Condiții

Stimate Client / Vizitator ("Utilizator")

Folosirea (vizitarea magazinului şi/sau cumpărarea produselor) resurselor acestui site implică acceptarea următorilor termeni şi condiţii. Dacă nu accepţi termenii şi condiţiile prezentate mai jos, te rugăm să nu foloseşti acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, îţi recomandăm citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

Magazinul online TorturiSuper.ro este operat de SC JEKORIP FIRST SRL, CUI RO 26015544, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J13/2081/2009, având contul bancar RO53 OTPV 1200 0031 8572 RO01 deschis la OTP BANK Constanţa,  cu sediul in Constanta, Bd. I.C. Brătianu nr. 131, cod poştal 900307, telefon 0241.542373, fax 0241 610050 şi înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 17301.

Imaginile produselor şi fotografiile adiţionale (idei de folosire, prezentare sau decorare) din cadrul acestui magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi uşor faţă de produsul real pe care îl reprezintă din cauza faptului că cele mai multe produse sunt realizate sau asamblate manual.

Acest site este optimizat pentru oricare browser modern, utilizatorii Internet Explorer (versiunea 7 sau mai jos) putând întâmpina probleme în afişarea corectă.

Prin înregistrarea ca membru vei fi solicitat să îţi alegi un nume de utilizator (adresă de e-mail) şi o parola. În calitate de utilizator al acestui site, eşti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces în contul tău, pentru orice activitate desfăşurată sub numele tău de utilizator fiind direct răspunzător. Dacă ai uitat sau pierdut parola, o poţi recupera cu ajutorul adresei de e-mail. Eşti de acord să ne inştiinţezi despre orice semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator. 

Datele tale personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ţi trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, comunicări periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Eşti de acord şi accepţi că fără nici o notificare prealabilă putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conţinutul site-lui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nicio forma tipul de informaţie pe care îl vei găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea ta dacă vizitezi sau nu aceste site-uri sau dacă iei sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

În utilizarea serviciului, eşti de acord să furnizezi informaţii reale, corecte, actuale şi complete despre tine, aşa cum sunt acestea specificate în câmpurile secţiunii de înregistrare ca utilizator şi eşti de acord să furnizezi aceste informaţii corect şi complet.
În situatia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul să îţi blocăm accesul pentru o perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea tutror resurselor noastre fără nicio notificare prealabilă.

Poţi comanda un produs prin intermediul coşului de cumpărături, care se actualizează în timp real. Poţi adăuga produse, elimina produse, creşte sau reduce din unităţile comandate. După comandă, vei primi prin e-mail la adresa specificată în profilul tău, o factură proformă în care poţi vizualiza în mod detaliat produsele comandate, precum şi datele personale de facturare respectiv livrare. Dacă observi o eroare în comanda ta, te rugăm să ne contactezi imediat telefonic sau prin e-mail. Dacă aceasta nu se întâmplă, înţelegem că accepţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc.) aşa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail eşti anunţat că firma de curierat a preluat coletul în vederea livrării (status comandă "livrat"). La refuzarea unei comenzi vei fi inştiinţat prin e-mail de motivul refuzului. Vom refuza o comandă sau produse din aceasta, dacă:

  • nu avem pe stoc produsul comandat
  • a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului
  • nu eşti eligibil pentru a face o comanda (ai sub vârsta legală de 18 ani împliniţi în momentul lansării comenzii, ai făcut în trecut comenzi pe care nu le-ai ridicat, informaţiile tale de identificare încalcă bunele moravuri, etc.)

Ne dorim sa fii pe deplin mulţumit de experienţa TorturiSuper.ro ca şi de produsele cumpărate de pe acest site. Daca produsele primite nu corespund aşteptărilor tale, le poţi returna şi noi îţi vom înapoia contravaloarea comenzii tale. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clienţii noştri pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Firma noastră va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 

Returnarea produselor se face obligatoriu după o notificare în scris, transmisă prin fax, prin e-mail la adresa info@torturisuper.ro sau prin intermediul formularului de contact online. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă.

Conform OG 130/2000 cu modificările ulterioare, care reglementează drepturile consumatorilor în ceea ce priveşte contractele la distanţă,  consumatorul nu poate denunţa unilateral [...], cu exceptia cazurilor in care partile  au convenit altfel, contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10, lit.c).

Astfel, dată fiind natura marii majorităţi a produselor de pe acest site - produse alimentare - vă informăm că toate aceste produse alimentare prezente pe site-ul nostru NU se pot returna, indiferent dacă s-a intervenit sau nu asupra ambalajului. În ajutorul dvs., am întocmit şi menţinem la zi o listă a produselor care se pot returna în conformitate cu legislaţia în vigoare. De asemenea, nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobituri, zgârieturi, şocuri,murdărie, etc.

"Clienţi" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clienţii cu personalitate juridică nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. 

Regulamentele promoţiilor desfăşurate sunt exclusiv atributul operatorului TorturiSuper.ro. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştiinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de catre operator în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme referitoare la acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incorecta folosire a informaţiei prezentate pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la pierderi.

Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel în alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente. Orice conflict apărut între operator şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin inţelegere între cele doua părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compententa instanţelor de judecată româneşti.

Acceptaţi şi înţelegeţi în mod expres că nu oferim niciun fel de garanţie că:

  • serviciul prestat de operator va corespunde aşteptărilor tale
  • serviciul va fi neîntrerupt, sigur şi fără erori
  • calitatea conţinutului (imagini, informaţii, date, descrieri, etc.) va corespunde cerinţelor tale

Serviciul poate fi întrerupt de către operator în orice moment, fără nicio notificare prealabilă şi fără niciun fel de pretenţie din partea ta. Nu oferim nici un fel de garanţie alta decât cea specificată în mod expres în aceşti termeni şi condiţii. Eşti deplin şi direct responsabil pentru orice activitate şi sau conţinut generat (opinii, comentarii, informaţii contact).

Forţa majoră exonerează de răspundere partea care o invocă în condiţiile legii. Nu suntem responsabili şi nu putem fi făcuţi responsabili în niciun fel, direct sau indirect, de orice pagubă şi/sau problemă directă, indirectă sau de orice altă natură ca urmare a folosirii serviciului.

 

Ne asumăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Ultima actualizare - 28 aprilie 2012