PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

SET DECOR "MAȘINI CURSE"

SET DECOR "MAȘINI CURSE"
Click pentru mărire
Preţ:(include TVA) 20,52 lei
Stoc: În Stoc
Cod: J90014
Rating Mediu: Fără Rating

Cantitate: Adăugare în Coş
(Comanda maximă este de 4 unități)

Set decor (cake-kit) format dintr-o vafă comestibilă imprimată, cu dimensiunile 20x30 cm şi ornamente din plastic necomestibile inspirată din lumea vitezelor amețitoare, lumea Formulei 1...

Pentru aniversarea copilului tău (un copil cuminte ...), alege un decor "Mașini Curse". Un tort decorat cu o vafă dreptunghiulară 20x30 cm cântăreşte de regulă între 2,5 şi 3,5 kg, ceea ce înseamnă minim 20 porţii de tort!

Atenţie! Tortul din fotografie este doar o sugestie de prezentare!

Pentru înviorarea culorilor de pe vafă îţi recomandăm folosirea de gel rece neutru, pe care îl vei întinde cu o spatulă într-o peliculă fină sub vafă, înaintea aplicării pe tort (blat sau cremă) dar şi deasupra pe vafă, pentru înviorarea și păstrarea culorilor.

Hârtia de vafă este comestibilă şi este imprimată cu cerneală alimentară. Vafa este ambalată într-o folie de polipropilenă igienică. Ornamentele din plastic sunt ambalate separat. Setul conţine patru maşinuţe plastic. Scriptul de plastic cu mesajul "la mulţi ani" se găseşte aleatoriu într-una din culorile galben, roşu, verde sau albastru (vezi imagini adiționale) și este oferit gratuit pentru maxim 3 seturi comandate!

Acest produs este comestibil (vafa are consistenţa şi gustul foii de napolitană) iar termenul de valabilitate este de minim 12 luni de la data cumpărării. Cerneala alimentară conţine coloranţi azoici.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

SET DECOR "MAȘINI CURSE"
Click pentru mărire

Sperăm că acest produs vă ajută să realizați și/sau să decorați un tort, o prăjitură, brioșă sau cupă de înghețată super!
Vă invităm să vedeți și alte produse din magazinul nostru: soluții la cheie pentru decorarea rapidă a unui tort, lumânări aniversare, lumânări cifră, lumânări muzicale și multe alte lumânări, seturi decor cu jucării, decoruri plastic și vafă imprimată, un adevărat univers de vafe imprimate, cu cele mai cunoscute personaje din desene animate, filme dar și vafe imprimate pentru diverse ocazii aniversare (absolvire, majorat, vârstă, ziua îndrăgostiților, ziua mamei, etc.), ornamentul mirilor și alte decoruri pentru cea mai frumoasă nuntă, decoruri pentru botezul micuțului sau micuței tale sau flori tort și frunze realizate din marțipan, zahăr, icing, vafă sau pastillage. De asemenea, bucurați-vă de o paletă largă de baroturi și topping-uri, cu care veți decora haios sau elegant tortul, prăjitura sau cupa de înghețată realizată - baroturi realizate din zahăr sau ciocolată. Vă invităm să vă personalizați ciocolata cu ajutorul foilor de chocotransfer, benzilor laterale chocotransfer sau diverselor șabloane pentru ciocolată. Figurinele din marțipan veritabil, zahăr și icing realizate manual și cu multă măiestrie decorează orice tort hazliu. Pentru cofetarii amatori dar și cei profesioniști, am pus la dispoziție materii prime de calitate cum ar fi marțipan veritabil, pastă icing sau gel rece. O petrecere cu copii în jurul tortului aniversar poate fi și mai reușită folosind decoruri din plastic care se pot da cadou micuților, aceștia rămânând cu o mică amintire! Cofetarii amatori și profesioniști pot deveni mai productivi și mai mulțumiți de rezultatul propriei munci folosind poșuri (poche-uri) de unică sau îndelungată folosință, truse decorare de start și truse complete, tăvi și dantele tort.