PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

KIT BOTEZ ZAHAR

KIT BOTEZ ZAHAR
Click pentru mărire
Preţ:(include TVA) 43,60 lei
Stoc: În Stoc
Cod: J30005
Rating Mediu: Fără Rating

Cantitate: Adăugare în Coş
(Comanda maximă este de 3 unități)

Kit decor botez comestibil și asortat, realizat din zahăr și vafă, la îndemâna oricărui cofetar, pentru decorarea rapidă a patru torturi de botez, câte două pentru fete respectiv băieți.

Unitatea de vânzare o reprezintă cutia de 4 kituri asortate - 2 kituri pentru fete (roz) și 2 kituri pentru băieți (bleu).

Un kit (set) conține următoarele decoruri comestibile:

- un bebeluș din zahăr în pătuț cu dimensiunile 10x5 cm;

- o pereche de botoșei din zahăr cu înălțimea de 4,5 cm;

- o tăbliță din zahăr pentru scris numele sărbătoritului, cu dimensiunea 8x2 cm;

- patru elemente decor imprimate din vafă, cu dimensiunea de 6x4 cm.

Toate cele patru kituri sunt ambalate într-o cutie din carton, pe un strat de hârtie cerată. Veți găsi într-o cutie 4 bebeluși în pătuț, 4 perechi botoșei, 4 tăblițe nume și 16 ornamente imporimate din vafă. Greutatea totală a ornamentelor din zahăr (greutatea unui kit) este de aproximativ 100 grame. Vezi la imagini suplimentare un exemplu de tort decorat folosind și decorurile ce alcătuiesc acest produs.

Toate elementele decorative din zahăr sunt realizate fără coloranți azoici.

Termenul de valabilitate este de minim 6 luni de la data achiziţiei.

Prețul rezultat pe kit este de 12,4 lei!

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

KIT BOTEZ ZAHAR
Click pentru mărire

Sperăm că acest produs vă ajută să realizați și/sau să decorați un tort, o prăjitură, brioșă sau cupă de înghețată super!
Vă invităm să vedeți și alte produse din magazinul nostru: soluții la cheie pentru decorarea rapidă a unui tort, lumânări aniversare, lumânări cifră, lumânări muzicale și multe alte lumânări, seturi decor cu jucării, decoruri plastic și vafă imprimată, un adevărat univers de vafe imprimate, cu cele mai cunoscute personaje din desene animate, filme dar și vafe imprimate pentru diverse ocazii aniversare (absolvire, majorat, vârstă, ziua îndrăgostiților, ziua mamei, etc.), ornamentul mirilor și alte decoruri pentru cea mai frumoasă nuntă, decoruri pentru botezul micuțului sau micuței tale sau flori tort și frunze realizate din marțipan, zahăr, icing, vafă sau pastillage. De asemenea, bucurați-vă de o paletă largă de baroturi și topping-uri, cu care veți decora haios sau elegant tortul, prăjitura sau cupa de înghețată realizată - baroturi realizate din zahăr sau ciocolată. Vă invităm să vă personalizați ciocolata cu ajutorul foilor de chocotransfer, benzilor laterale chocotransfer sau diverselor șabloane pentru ciocolată. Figurinele din marțipan veritabil, zahăr și icing realizate manual și cu multă măiestrie decorează orice tort hazliu. Pentru cofetarii amatori dar și cei profesioniști, am pus la dispoziție materii prime de calitate cum ar fi marțipan veritabil, pastă icing sau gel rece. O petrecere cu copii în jurul tortului aniversar poate fi și mai reușită folosind decoruri din plastic care se pot da cadou micuților, aceștia rămânând cu o mică amintire! Cofetarii amatori și profesioniști pot deveni mai productivi și mai mulțumiți de rezultatul propriei munci folosind poșuri (poche-uri) de unică sau îndelungată folosință, truse decorare de start și truse complete, tăvi și dantele tort.