PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

Info

Mesajul de atenţionare pe care le poţi întâlni pe etichetele de produs aferente categoriei seturi decor este "Produs nerecomandat copiilor sub 3 ani deoarece conţine repere de mici dimensiuni din plastic sau lemn ce pot fi uşor înghiţite de aceştia. Rugăm ca torturile ce conţin seturi decor cu jucării din plastic să fie consumate în prezenţa unui adult"

Pe partea din spate (cartonată) a ambalajului lumânărilor, este trecut mesajul de atenţionare "a nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani, a se aprinde cu atenţie şi a se păstra la îndemână un pahar cu apă pentru uşoara stingere".

Etichetele de produs pentru vafe comestibile şi seturi decor cu vafă comestibilă pot conţine o atenţionare în privinţa coloranţilor azoici, transpunerea Regulamentului European CE 1333/2008 - ATENTIE -  Coloranţii azoici [notă - sunt enumeraţi pe etichetă unul sau mai mulţi dintre coloranţii E102, E104, E110, E122, E124, E129 prezenţi în lista ingredientelor] "pot afecta negativ activitatea copiilor şi atenția acestora”.

Condiţiile generale de păstrare ale produselor alimentare vândute în cadrul acestui magazin sunt trecute pe eticheta de produs însă pot fi amintite ca fiind păstrarea în locuri răcoroase şi uscate (maxim 22° Celsius temperatura şi 70% umiditate relativă), ferite de surse de căldură şi acţiunea razelor solare, în ambalajul intim original şi, de preferat, şi într-un ambalaj colectiv.