PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

FOLII CHOCOTRANSFER MUZICALE

FOLII CHOCOTRANSFER MUZICALE
Click pentru mărire
Preţ:(include TVA) 48,00 lei
Stoc: În Stoc
Cod: J62304
Rating Mediu: Fără Rating

Cantitate: Adăugare în Coş
(Comanda maximă este de 3 unități)

Cu ajutorul foliilor de chocotransfer puteți obține decoruri personalizate din ciocolată! Practic, modelul de pe folie se imprimă pe ciocolată iar dvs. puteți folosi mai departe ciocolata imprimată pentru realizarea unor figurine geometrice sau pentru spărtură de ciocolată - un decor elegant pentru un tort. Foliile se pot folosi atât cu ciocolată veritabilă, cât și cu ciocolată falsă.

Foliile de chocotransfer sunt realizate din plastic, au dimensiunea de 36x25 cm iar unitatea de vânzare este reprezentată de pachetul de 5 folii. Foliile de chocotransfer nu sunt comestibile, nu se pot mânca ca atare - modelul cu care sunt imprimate și care se va transfera mai departe pe ciocolată este realizat din unt cacao și coloranți. Termenul de valabilitate este de minim 6 luni de la data achiziției.

Cum se lucrează cu foliile de transfer?

1. Folosiți un poche pentru a turna ciocolata topită peste folia de transfer (desigur, în prealabil ați topit ciocolata)

2. Întindeți și nivelați bine ciocolata peste folia de transfer cu o spatulă, pentru a asigura un transfer corect și complet al modelului pe ciocolată. 

3. Țineți ciocolata imprimată timp de 20 minute la o temperatură de 5°-8°C.

4. Decupați un anumit model geometric și folosiți-l pentru decorare.

Mai multe amănunte despre lucrul cu foliile de chocotransfer și decorurile din ciocolată pe care le puteți realiza, obțineți apăsând pe butonul "Imagini Adiționale".

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

FOLII CHOCOTRANSFER MUZICALE
Click pentru mărire
FOLII CHOCOTRANSFER MUZICALE
Click pentru mărire
FOLII CHOCOTRANSFER MUZICALE
Click pentru mărire
FOLII CHOCOTRANSFER MUZICALE
Click pentru mărire

Sperăm că acest produs vă ajută să realizați și/sau să decorați un tort, o prăjitură, brioșă sau cupă de înghețată super!
Vă invităm să vedeți și alte produse din magazinul nostru: soluții la cheie pentru decorarea rapidă a unui tort, lumânări aniversare, lumânări cifră, lumânări muzicale și multe alte lumânări, seturi decor cu jucării, decoruri plastic și vafă imprimată, un adevărat univers de vafe imprimate, cu cele mai cunoscute personaje din desene animate, filme dar și vafe imprimate pentru diverse ocazii aniversare (absolvire, majorat, vârstă, ziua îndrăgostiților, ziua mamei, etc.), ornamentul mirilor și alte decoruri pentru cea mai frumoasă nuntă, decoruri pentru botezul micuțului sau micuței tale sau flori tort și frunze realizate din marțipan, zahăr, icing, vafă sau pastillage. De asemenea, bucurați-vă de o paletă largă de baroturi și topping-uri, cu care veți decora haios sau elegant tortul, prăjitura sau cupa de înghețată realizată - baroturi realizate din zahăr sau ciocolată. Vă invităm să vă personalizați ciocolata cu ajutorul foilor de chocotransfer, benzilor laterale chocotransfer sau diverselor șabloane pentru ciocolată. Figurinele din marțipan veritabil, zahăr și icing realizate manual și cu multă măiestrie decorează orice tort hazliu. Pentru cofetarii amatori dar și cei profesioniști, am pus la dispoziție materii prime de calitate cum ar fi marțipan veritabil, pastă icing sau gel rece. O petrecere cu copii în jurul tortului aniversar poate fi și mai reușită folosind decoruri din plastic care se pot da cadou micuților, aceștia rămânând cu o mică amintire! Cofetarii amatori și profesioniști pot deveni mai productivi și mai mulțumiți de rezultatul propriei munci folosind poșuri (poche-uri) de unică sau îndelungată folosință, truse decorare de start și truse complete, tăvi și dantele tort.