PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

FLUTURAȘI VAFĂ LMA

FLUTURAȘI VAFĂ LMA
Click pentru mărire
Preţ:(include TVA) 15,38 lei
Stoc: În Stoc
Cod: J90424
Rating Mediu: Fără Rating

Cantitate: Adăugare în Coş
(Comanda maximă este de 5 unități)

Fluturașii din vafă sunt un decor deosebit realizat din vafă.

Alege fluturașii din vafă ca un decor viu colorat ca alternativă la florile clasice din vafă. În plus, fiecare fluturaș este personalizat cu textul "La Mulți Ani".

Unitatea de vânzare este pungulița care conține 18 bucăți. Fiecare unitate conține 2  variante dimensionale (10 fluturi mici plus 8 fluturi mici) respectiv 9 modele coloristice (punga conține câte 2 bucăți din fiecare model). Dimensiunile unui fluturaș sunt 3.5 x 5 cm (fluturaș mic) respectiv 5 x 5 cm (fluturaș mare). Cutia conține instrucțiuni de asamblare a fluturașilor prin care aceștia capătă un efect 3D (spațial).

Fluturașii din vafă sunt produse comestibile şi au un termen de valabilitate de minim 12 luni de la data cumpărării. Vafa este similară cu foaia de napolitană.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

FLUTURAȘI VAFĂ LMA
Click pentru mărire

Sperăm că acest produs vă ajută să realizați și/sau să decorați un tort, o prăjitură, brioșă sau cupă de înghețată super!
Vă invităm să vedeți și alte produse din magazinul nostru: soluții la cheie pentru decorarea rapidă a unui tort, lumânări aniversare, lumânări cifră, lumânări muzicale și multe alte lumânări, seturi decor cu jucării, decoruri plastic și vafă imprimată, un adevărat univers de vafe imprimate, cu cele mai cunoscute personaje din desene animate, filme dar și vafe imprimate pentru diverse ocazii aniversare (absolvire, majorat, vârstă, ziua îndrăgostiților, ziua mamei, etc.), ornamentul mirilor și alte decoruri pentru cea mai frumoasă nuntă, decoruri pentru botezul micuțului sau micuței tale sau flori tort și frunze realizate din marțipan, zahăr, icing, vafă sau pastillage. De asemenea, bucurați-vă de o paletă largă de baroturi și topping-uri, cu care veți decora haios sau elegant tortul, prăjitura sau cupa de înghețată realizată - baroturi realizate din zahăr sau ciocolată. Vă invităm să vă personalizați ciocolata cu ajutorul foilor de chocotransfer, benzilor laterale chocotransfer sau diverselor șabloane pentru ciocolată. Figurinele din marțipan veritabil, zahăr și icing realizate manual și cu multă măiestrie decorează orice tort hazliu. Pentru cofetarii amatori dar și cei profesioniști, am pus la dispoziție materii prime de calitate cum ar fi marțipan veritabil, pastă icing sau gel rece. O petrecere cu copii în jurul tortului aniversar poate fi și mai reușită folosind decoruri din plastic care se pot da cadou micuților, aceștia rămânând cu o mică amintire! Cofetarii amatori și profesioniști pot deveni mai productivi și mai mulțumiți de rezultatul propriei munci folosind poșuri (poche-uri) de unică sau îndelungată folosință, truse decorare de start și truse complete, tăvi și dantele tort.