PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

Cum Cumpăr

DESPRE TORTURI SUPER
Torturi Super este numele magazinului online operat de către SC JEKORIP FIRST SRL Constanţa (găsiţi datele noastre de identificare şi contact în pagina dedicată) şi care îşi propune oferirea decorurilor comestibile pentru torturi şi prăjituri persoanelor fizice sau/și juridice, de regulă în unităţi de ambalare corespunzătoare realizării torturilor în regim home-made (torturi făcute în casă, cu prilejul unor evenimente importante sau torturile şi prăjiturile făcute de cofetarii amatori) dar și pentru cofetarii care realizează torturi în regim (semi)profesionist. Torturi Super nu este o cofetărie, nu realizăm torturi, nici măcar la comandă, dar vă oferim numeroase decoruri pentru a realiza un tort atrăgător şi gustos - un tort super.

DESPRE PRODUSE

Oferta Torturi Super se îmbogăţeşte în permanenţă, noi şi noi produse fiind introduse în magazin, în funcţie de reacţiile voastre, ale vizitatorilor şi clienţilor acestui magazin virtual. Produsele noastre sunt de bună calitate, iar în cazul produselor alimentare, provenienţa acestora este Uniunea Europeană. Vă oferim produse marcate şi etichetate în concordanţă cu legislaţia în domeniul siguranţei alimentare, a legislaţiei în domeniul jucăriilor de mici dimensiuni precum şi a legislaţiei comerciale în general. Există atenţionări specifice pentru jucăriile de mici dimensiuni precum şi pentru produsele care conţin coloranţi azoici.

EXPERIENŢA TORTURI SUPER

Ne dorim ca experinţa generată de folosirea produselor noastre să fie cât mai plăcută şi completă, iar voi, clienţii noştri, să fiţi cât mai mulţumiţi. Îţi stăm la dispoziţie pentru sugestii şi întrebări prin e-mail şi telefon, de luni până vineri, între 09:00 şi 17:00.

MAGAZIN ŞI PREZENTARE PRODUSE

În pagina principală a magazinului nostru, în stânga sus ai categoriile principale de produse, în care sunt grupate decoruri comestibile şi necomestibile potrivit unor caracteristici comune. Dai click pe o categorie (bloc în dreapta ecranului principal) şi îţi vor fi afişate în partea stângă produsele aferente (câte 4 produse pe linie). Pentru fiecare produs listat sunt disponibile o serie de informaţii cum sunt preţul pe unitatea de vânzare (este preţul final, inclusiv TVA), codul de produs şi stocul disponibil din codul respectiv, dimensiuni şi/sau greutate, cantitatea maximă care se poate comanda din produsul respectiv pe o singură comandă.

Este disponibilă, de asemenea, şi o scurtă descriere a produsului. Pentru unele produse, există imagini suplimentare. În ajutorul tău, am generat automat pentru fiecare produs, o serie de produse asemănătoare, care te pot ajuta să te decizi mai uşor asupra produsului dorit. Ai posibilitatea să scrii un comentariu despre produsul respectiv şi să notezi (votezi) un produs, acordându-i un rating de la rău la bun. Desigur, pentru fiecare produs este disponibilă o fotografie, care poate fi afişată la o dimensiune mai mare printr-un click.  În partea de jos există o listă de etichete (cuvinte cheie), care caracterizează produsul; prin apăsarea acestora îţi sunt afişate toate produsele cu caracteristici similare.

CONT DE UTILIZATOR

Pentru a cumpăra produse în cadrul acestui magazin, va trebui să îţi creezi un cont de utilizator. În meniul din dreapta sus, ai butonul Autentificare. Dacă ai un cont deja creat, te poţi autentifica introducând adresa de e-mail şi parola alese. Dacă nu ai un cont, va trebui să introduci o serie de date de identificare (adresă e-mail, telefon, nume complet, adresă livrare, etc.). Te rugăm să nu uiţi adresa de e-mail introdusă precum şi parola aleasă (parola poate fi totuşi recuperată automat). Dacă dorești să primești factura pe firmă, atunci va trebui să introduci și datele de facturare ale firmei tale în momentul în care îți creezi contul.  Te rugăm să introduci un număr de telefon valid (activ), deoarece la acest număr vei fi sunat(ă) de curier și/sau reprezentul TorturiSuper.ro.

IMPORTANT: Dacă ai o adresă de email tip utilizator@yahoo.com te rugăm să verifici și folderul SPAM pentru mesajele primite de la Torturi Super!

În contul de utilizator creat, ai posibilitatea modificării parolei, modificarea adresei de livrare sau introducerea mai multor adrese de livrare, vizualizarea tuturor comenzilor tale şi posibilitatea abonării la newsletter.

CUM CUMPĂR?

Magazinul Torturi Super beneficiază de o platformă software uşor de folosit, care foloseşte metoda coşului de cumpărături. Pentru a cumpăra, va trebui să te autentifici în contul tău de utilizator.

Menţionăm că nu există o limită minimă a comenzii - ai libertatea de a cumpăra de orice valoare doreşti.

Parcurge produsele din magazin iar pentru oricare produs dorit, apasă butonul Adăugare în coş. În paralel, ai posibilitatea cumpărării unei cantităţi mai mari decît unitatea de vânzare (implicit se adaugă în coş o singură unitate de vânzare). În stânga sus, ai modulul coş de cumpărături, care este actualizat în timp real şi care afişează produsele alese, cantităţile şi preţurile aferente. Click pe butonul vezi coşul şi îţi va fi afişată comanda. Poţi modifica cantităţi, elimina produse, continua cumpărăturile în magazin sau finaliza comanda. Pentru orice actualizare a coşului de cumpărături, apasă pe butonul actualizare.

Odată ce te-ai hotărât asupra produselor şi doreşti să finalizezi comanda, apasă pe butonul finalizare comandă. Vei fi întâmpinat de un şablon în care vei avea posibilitatea modificării adresei de livrare, în care ăţi este afişat costul transportului (care va apărea pe factură) şi în care vei avea posibilitatea scrierii unui comentariu despre comandă şi livrare (interval orar, disponibilitate, interfon, etc.). Poţi defini o altă adresă de facturare, poţi introduce un cod promoţional de cupon (dacă beneficiezi de un astfel cod), dar va trebui să şi fii de acord cu termenii şi condiţiile de colaborare pentru a finaliza comanda. În ultimul şablon, îţi va fi prezentată lista de produse comandate (comanda) precum şi adresa de livrare/facturare. La acest pas, ai posibilitatea pentru ultima oară de a anula comanda. Dacă apeşi pe butonul confirmare comanda, comanda ta va fi trimisă spre procesare, o copie a acesteia primind şi tu la adresa e-mail asociată contului tău de utilizator.

PROCESARE COMENZI

Comenzile primite sunt analizate şi procesate. Dacă apar probleme extraordinare (disponibilitatea unui produs, adrese incorecte, etc.) vom lua legătura cu tine pentru clarificarea acestor aspecte. Fiecare comandă este procesată şi i se acordă un status. În momentul în care comanda ta este ridicată de curier de la sediul nostru pentru livrare, îţi va fi trimis automat un mesaj email în care vei fi informat(ă) că ţi-am expediat comanda. Există şi posibilitatea de a refuza comanda. În acest caz vei primi un mesaj email automat cu refuzul de livrare, însoţit şi de motivul refuzului.

LIVRAREA COMENZILOR

Pentru livrarea produselor, firma noastră foloseşte serviciile companiei de curierat rapid Urgent Curier (pentru backup folosim FanCourier ) iar livrările se fac exclusiv în România. Atenție, livrările prin Poșta Română se fac doar în localitățile care nu sunt în zona principala Urgent Curier! Ca politică a firmei noastre, indiferent de greutatea coletului, costul unic și fix de transport prin curierat rapid este de 25 lei (costul include TVA și conține inclusiv costul rambursului) pentru orice livrare în aria de acoperire națională a Urgent Curier. Pentru comenzile care au o valoare mai mare de 300 lei (cu tot cu TVA), transportul este suportat de firma noastră. Asigurăm un termen de livrare cuprins între 1 şi 2 zile lucrătoare din momentul livrării comenzii. În cazuri excepţionale, (intemperii, accidente, etc.) care vor fi comunicate clientului, acest termen poate fi depăşit. Adiţional acestui interval, se mai adaugă 1-2 zile lucrătoare pentru procesare şi coletare, ceea ce înseamnă un termen mediu de 3 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii pănă în momentul recepţiei la sediul clientului. Programul de livrări al firmei noastre este de luni pănă vineri.

CUM PLĂTESC?

În acest moment, singura modalitate de plată acceptată este plata ramburs (cash la livrare / cash on delivery). La primirea coletului, rambursul va fi înmânat curierului Urgent CurierSuma care trebuie plătită curierului este cea de pe factura proformă pe care o primești pe email, aceasta sumă acoperind inclusiv cheltuielile de transport, ramburs și TVA. Atenţie! Pentru comenzile care au ca adresă de livrare localităţi necuprinse în zona națională de acoperire Urgent  Curier, destinatarii vor trebui să achite curierului o diferenţă de bani reprezentând costul suplimentar de transport până în localitatea respectivă. Ca sfat, vă rugăm să alegeți ca livrare o adresă din zona națională (mai mult de 5500 localități), chiar dacă este adresa locului de muncă, adresa unei rude sau cunoștiințe, etc. - pentru a evita plata unor taxe de livrare suplimentare. Ca alternativă, putem livra cu Poșta Română în localitățile care nu sunt în zona principală Urgent Curier.

Merită să încheiem spunându-vă că pentru toate comenzile de cel puțin 100 lei primiți gratuit un cadou - valorea cadoului crește proporțional cu comanda dvs. Pentru comenzi mai mari de 300 lei, pe lângă transportul gratuit, veți primi mai multe produse cadou!

Pentru alte întrebări şi nelămuri, te rugăm să foloseşti formularul de contact sau să ne scrii direct un mesaj e-mail la adresa info[at]torturisuper[dot]ro.

 

Ultima actualizare: 15 aprilie 2014