PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

Despre Noi

TorturiSuper.ro este o marca comercială deţinută şi numele de domeniu al magazinului operat de către SC JEKORIP FIRST SRL, prin care se comercializează decoruri comestibile pentru torturile şi prăjiturile realizate în regim home-made de către persoanele fizice și micii întreprinzători.

Decorurile noastre sunt realizate în conditiţii de maximă igienă, cu respectarea legislaţiei referitoare la securitatea produselor alimentare şi a jucăriilor precum și în condiții de legalitate, dvs. primind factură și pentru cumpărături de 1 leu.

Am construit acest site pentru dvs., pasionați de arta cofetăriei, pentru mămicile care realizează acasă un tort aniversar pentru petrecerea micuților, pentru cei care au transformat într-o mică afacere realizarea torturilor dar și pentru porfesioniștii consacrați, cu dorinţa de a vă oferi o mare parte din produsele destinate pieței profesionale și care pot fi vizualizate pe site-ul profesional de prezentare, KUKY's, o marcă binecunoscută pe piaţa cofetăriilor şi prezentă pe piaţa românească de mai bine de 10 ani.  

Îţi stăm la dispoziţie pentru orice altă informaţie - completează formularul online de contact sau trimite-ne un email pe adresa info@torturisuper.ro.

Îţi mulţumim pentru interesul acordat produselor noastre şi te aşteptăm la cumpărături!