PASTĂ ZAHĂR PREMIUM ACOPERIT TORTURI LA UN SUPER PREȚ! DISPONIBILĂ LA AMBALARE DE 1,5 KG ȘI 5 KG! VARIANTA 5 KG (20 lei/kg) SAU VARIANTA 1,5 KG (24 lei/kg).

Cos Decoruri Tort
0 produse
 
 

MATRIȚĂ SILICON COȘ FLORI

MATRIȚĂ SILICON COȘ FLORI
Click pentru mărire
Preţ:(include TVA) 96,00 lei
Stoc: În Stoc
Cod: J52000
Rating Mediu: Fără Rating

Cantitate: Adăugare în Coş
(Comanda maximă este de 1 unități)

Matriță realizată din silicon alimentar cu ajutorul căreia se pot realiza coșuri de flori pe modelul celor din imagine.

Matrița este extrem de durabilă, putându-se folosi de foarte multe ori, atât cu pastă de zahăr, cât și cu marțipan, dar și cu pastă modelabilă și chiar ciocolată plastică.

Dimensiunile matriței sunt de 8x8 cm iar decorurile rezultate au 50x55 mm și 15 mm grosime.

Pentru a obține un decor multi-color, umpleți matrița începând cu părțile cele mai adânci.

Pentru mai multe amănunte vă rugăm să citiți instrucțiunile de lucru care vă sunt oferite împreună cu produsul.

ATENȚIE! Acest produs se livrează între 2 și 3 zile calendaristice de la data comenzii!

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.

Sperăm că acest produs vă ajută să realizați și/sau să decorați un tort, o prăjitură, brioșă sau cupă de înghețată super!
Vă invităm să vedeți și alte produse din magazinul nostru: soluții la cheie pentru decorarea rapidă a unui tort, lumânări aniversare, lumânări cifră, lumânări muzicale și multe alte lumânări, seturi decor cu jucării, decoruri plastic și vafă imprimată, un adevărat univers de vafe imprimate, cu cele mai cunoscute personaje din desene animate, filme dar și vafe imprimate pentru diverse ocazii aniversare (absolvire, majorat, vârstă, ziua îndrăgostiților, ziua mamei, etc.), ornamentul mirilor și alte decoruri pentru cea mai frumoasă nuntă, decoruri pentru botezul micuțului sau micuței tale sau flori tort și frunze realizate din marțipan, zahăr, icing, vafă sau pastillage. De asemenea, bucurați-vă de o paletă largă de baroturi și topping-uri, cu care veți decora haios sau elegant tortul, prăjitura sau cupa de înghețată realizată - baroturi realizate din zahăr sau ciocolată. Vă invităm să vă personalizați ciocolata cu ajutorul foilor de chocotransfer, benzilor laterale chocotransfer sau diverselor șabloane pentru ciocolată. Figurinele din marțipan veritabil, zahăr și icing realizate manual și cu multă măiestrie decorează orice tort hazliu. Pentru cofetarii amatori dar și cei profesioniști, am pus la dispoziție materii prime de calitate cum ar fi marțipan veritabil, pastă icing sau gel rece. O petrecere cu copii în jurul tortului aniversar poate fi și mai reușită folosind decoruri din plastic care se pot da cadou micuților, aceștia rămânând cu o mică amintire! Cofetarii amatori și profesioniști pot deveni mai productivi și mai mulțumiți de rezultatul propriei munci folosind poșuri (poche-uri) de unică sau îndelungată folosință, truse decorare de start și truse complete, tăvi și dantele tort.